Több van benned

továbblépés demonstráció

A továbblépés művészete

Éreztétek már azt, hogy bár szeretnétek lapozni és magatok mögött hagyni a múltat, az valahogy mindig visszahúz? Ebben a tanításban arról fogunk tanulni, hogy hogyan működik a továbblépés művészete a gyakorlatban.

A vállalat nem engedi a lelkedet? (Lévi)

Életünk során nagyjából 90 ezer órát töltünk munkával, ezért fontos, hogy ezen a területen is kihozzuk a lehető legtöbbet az életünkből. Ebben a tanításban Lévi történetéből kiindulva tanulunk munka és a magánélet egyensúlyáról, pályaválasztásról és pályamódosításról, felmondásról és a munkához való egészséges hozzáállásról.

Újratervezés (Péter)

Miért élünk? Az évek során változhat a válaszunk, amit erre a kérdésre adunk. Ha pedig az elképzeléseink kudarcot vallanak, céltalanná is válhatunk. Ebben a tanításban Péter apostol élete alapján fogunk tanulni az életcélról, kudarcról, a kudarc utáni valódi cél megtalálásáról.

Egészséges magabiztosság (János)

Az életben szükségünk van magabiztosságra, a legtöbben azonban küszködünk ezzel. Vagy úgy érezzük, hogy nem tudunk kiállni magunkért, amikor kellene, vagy attól félünk, hogy túlzott magabiztosságunkkal mi gázolunk át másokon. Vajon hogy találhatjuk meg az egyensúlyt? Hogy lehetünk egészségesen magabiztosak?