Bemutatkozás

Bemutatkozás

Történetünk röviden

A kistarcsai Golgota egy hétközi bibliaóraként indult 2014 januárjában, majd másfél évvel később, 2015 júniusában elindultak a vasárnapi istentiszteletek. A gyülekezet a Magyarországon 30 éve jelen lévő Golgota (Calvary Chapel) mozgalom részeként, önálló helyi közösségként működik. A Golgota mozgalom magyarországi történetéről itt olvashatsz, illetve megnézheted a Golgota 20 és 30 éves jubileumi ünnepségére készült videókat.

A közösség az elmúlt évek során Kistarcsán és Kerepesen több helyszínen is találkozott, 2022 őszétől az istentiszteleteknek a kistarcsai Szegletház ad otthont.

Milyen ez a gyülekezet?

Elsősorban mindenki felé nyitott, oldott hangulatú társaságnak ismerjük magunkat, akik szeretjük Istent és szeretjük az embereket. Ha még nem jártál nálunk, kattints ide, hogy megtudd, mire számíthatsz, amikor először látogatsz el a gyülekezetünkbe.

Istentiszteleteinket vasárnap tartjuk, de hét közben is találkozunk kisebb közösségekben, például az imaalkalmakon és a házicsoportokban.

Ha kíváncsi vagy, miben hiszünk, olvasd el a hitvallásunkat.

Vezetőség

A gyülekezetet Horogh Gergely lelkipásztor vezeti néhány elöljáró és szolgálatvezető segítségével. A gyülekezet jövőképére vonatkozó látásunkat elolvashatod ide kattintva.