Baba- / kisgyermek bemutatás

Baba- / kisgyermek bemutatás

Nagy öröm és áldás, amikor Isten egy új kisgyermekkel gazdagítja családunkat. Ezt az ajándékot a bababemutatás során köszönjük meg, amikor is a gyülekezet együtt ad hálát és kéri Isten áldását, vezetését és védelmét a kisgyermek életére. Ebben az eseményben kifejezésre jut Isten gondviselő szeretete, de a közösség szeretete és támogatása is, amely a családot és a gyermeket öleli körül.

A bababemutatás során nem csupán hálát adunk, de azért is imádkozunk, hogy az élete során a gyermek maga döntsön úgy, hogy Jézus Krisztus követője kíván lenni. Emellett persze arra vágyunk, hogy az általunk kifejezett szeretet és a közösségünk által nyújtott támogatás segítse ezt a döntést.

Hiszünk abban, hogy Isten meghallgatja imáinkat, és hogy jelen van a gyermek életének minden szakaszában, vezetve őt a csöpp korból a felnőtté válásig. 

Ha családodat is megajándékozta Isten egy új taggal, és szeretnéd, hogy közösségünk imádságban együtt álljon mellettetek ebben a különleges pillanatban, kérlek, regisztrálj a bababemutatásra a lent található űrlap kitöltésével.

Jelentkezés

Mt 19:13Ekkor kisgyermekeket vittek hozzá, hogy tegye rájuk a kezét, és imádkozzék értük, a tanítványok azonban rájuk szóltak. 14De Jézus ezt mondta: Engedjétek e kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, hogy hozzám jöjjenek, mert ilyeneké a mennyek országa.