Ostorháziné Zsófi

Ostorháziné Lázár Zsófi vagyok. Mátyásföldön élünk férjemmel és két gyermekünkkel. Hitetlen háttérből jövök, az Úr a legjobb barátnőmön keresztül hívott el 8 évvel ezelőtt, mikor nagy mélységeket éltem meg a házasságomban.

Azóta napról napra látom Isten munkáját az életünkben, sőt utólag teljesen nyilvánvalóvá vált számomra, hogy hűsége, szeretete, gondviselése már gyerekkorom óta megtartott. Egy nagy imameghallgatás számomra férjem megtérése is. Nap-nap után hálát adunk azért, hogy az Úrral közösen evezünk a mindennapok hullámaiban, és csodáljuk azt a rengeteg áldást, ami körülvesz minket.

Számomra nagyon fontos a közösség, az emberi kapcsolatok. A Golgotában olyan lelki közösséget kaptunk, amelyet csak Isten családjának tagjaként lehet megtapasztalni. 

2023 januárja óta vagyok a gyülekezetünk operatív vezetője. Feladatom a mindenkori pásztorunk szolgálatának segítése, az istentiszteletek gördülékenységének koordinálása, a szolgáló csapat támogatása abban, hogy Isten Jóhírét kommunikálhassuk a világ felé. Célom, hogy segítsek az embereknek megtapasztalni, hogy milyen Isten szeretetének, kegyelmének biztonságában élni.

Dicsőítésvezető, Technikai háttércsapat vezető
Nyári Péter
Lelkipásztor
Horogh Gergely