Házicsoport vezetők

Nyári Péter

Keresztény családban nőttem fel, ami segített értelmezni a természet fölöttivel kapcsolatos kérdéseket legalább egy oldalról. Ettől függetlenül egy hosszabb kereső út előzte meg azt a pontot, amikor elköteleztem magam az Úr mellett 2014-ben. Mindig is meghatározó része volt életemnek az Istenért való tenni vágyás, ami csak erősödött az évek előre haladtával. Hiszem, hogy mind úton vagyunk – én biztosan, és a zene valahogy mindig is hatással volt az emberiségre. Mint a Golgota Kistarcsa dicsőítés / zenei vezetője, arra törekszem, hogy…

Nyári Tamás

Tomi vagyok, 23 éves. Fóton töltöttem a gyerekkorom, pár éve pedig Pesten élek. A BME-n szereztem diplomámat mérnökinformatikusként, azóta pedig az ExxonMobil nagyvállalatnál dolgozok. A Kistarcsai Golgotába már az első vasárnapi alkalom óta járok és évek óta a szolgálócsapatnak is a része vagyok. Főleg technikai oldalról segítem a vasárnapi alkalmakat, illetve a dicsicsapatban is jelen vagyok zongoristaként. A fiatal felnőttek házicsoportjának vagyok a vezetője.

Szabó Zoltán

Szabó Zoli vagyok. Négy gyermekünket neveljük feleségemmel Gyöngyivel. Közülük két fiatal felnőtt, ketten pedig ifi korúak. A gyülekezetben szeretek a fiatalokkal lenni, ezért az ifi a számomra legkedvesebb terület. Számomra a gyülekezetünkben fontos a közösség. Ez által tudjuk megélni azt, amit Krisztus a szívünkbe helyez az Ő tanításain és az életén keresztül.