Zoom használata laptopon

Zoom használata laptopon

1 – Írd be a böngésződbe annak a hívásnak a linkjét, amelybe be szeretnél lépni.

  • Az istentisztelet esetében ez a golgotakistarcsa.hu/zoom és a megjelenő oldalon látni fogod a belépés ikonját.
  • Az imaalkalom és a házicsoportok esetében a vezető tudja elküldeni a linket emailben vagy üzenetben. Kattints a tőlük kapott linkre, és ha a gép kérdezné, engedd, hogy megnyissa a Zoom alkalmazást.

2 – Ha először kattintasz Zoom linkre, és még nincs telepítve a program a gépedre, fel fogja ajánlani a letöltést és a telepítést. Ezt csináld végig. Utána térj vissza az első pontra, kattints a hívás linkjére, amihez csatlakozni szeretnél. (Ha korábba szeretnéd telepíteni, bármikor letöltheted a programot ide kattintva.)

3 – Az első használatkor a Zoom kérheti, hogy fogadd el a felhasználási feltételeket, illetve, hogy hozzáférjen a mikrofonodhoz és a kamerádhoz. Ezeket engedélyezd.

4 – Miután elindul a Zoom, már látni fogod a hívásban résztvevőket, de hallani még nem fogsz senkit, és téged sem hallanak. A hang aktiválásához kattints a bal alsó sarokban található “Join Audio” gombra, majd a megjelenő ablakban a “Join with Computer Audio” gombra.

5 – A hívás folyamán a bal alsó sarokban lehet a saját mikrofont, illetve a kamerát ki és bekapcsolni. A jobb felső sarokban található “Gallery View” gombra kattintva pedig egyszerre láthatsz minden résztvevőt.

5 – Ha távozni szeretnél a hívásból, kattints a jobb alsó sarokban lévő “Leave Meeting” feliratra.