Zoom használata Androidos készüléken

Zoom használata Androidos készüléken

1 – Töltsd le a Zoom Cloud Meetings applikációt a Google Playről ide kattintva. Utána térj vissza erre az oldalra.

2 – Ha feltelepült a program, nem kell megnyitnod, hanem a böngészőből nyisd meg annak a hívásnak a linkjét, amelybe be szeretnél lépni.

  • Az istentisztelet esetében ez a golgotakistarcsa.hu/zoom és a megjelenő oldalon látni fogod a belépés ikonját.
  • Az imaalkalom és a házicsoportok esetében a vezető tudja elküldeni a linket emailben vagy üzenetben. Kattints a tőlük kapott linkre, és ha a telefon kérdezné, engedd, hogy megnyissa a Zoom alkalmazást.

3 – A megjelenő oldalon el kell fogadnod a felhasználás feltételeket (Agree and Proceed), majd kattints a “Join meeting” gombra.

4 – Ezután a Zoom kéri majd, hogy add meg a nevedet. Ezt a nevet fogják látni a többiek a hívás során.

5 – Következő lépésként újra el kell fogadnod a felhasználói feltételeket (I Agree), majd tudomásul venni, hogy most engedélyezned kell néhány dolgot (Got it).

5 – Amikor a telefon felteszi a kérdést, engedélyezd a kamerához való hozzáférést, majd kattints a “Join with video” gombra. Innentől bekerülsz a hívásba és a többiek látnak, de még nem hallanak.

6 – Amint az applikáció rákérdez, engedélyezd a mikrofon használatát. Ezután kattints a bal alsó sarokban a “Join audio” gombra, majd a “Call via Device Audio” gombra. Innentől hallható vagy.

7 – A hívás folyamán a bal alsó sarokban lehet a saját mikrofont, illetve a kamerát ki és bekapcsolni.

8 – Ha távozni szeretnél a hívásból, kattints a jobb felső sarokban lévő “Leave” feliratra, majd nyomd meg a felugró “Leave Meeting” gombot.