Nyári Attila

Bár gyerekkorom óta hittem Istenben, 14 évesen hoztam meg tudatosan a döntést, hogy Jézus tanítványa szeretnék lenni. Ezután eltelt még néhány év, mire igazán megértettem, hogy Isten nem mennyei rendőrként, nem ítélettel és elvárások mentén viszonyul hozzám, hanem apukaként, aki feltétel nélkül szeret és elfogad.

Amióta a Bibliában megtaláltam ezt az igazságot, arra tettem fel az életemet, hogy ezt másoknak is továbbadjam. Ezt először bibliaórák keretében tettem, majd miután ide költöztünk, 2015-ben elindult a kistarcsai Golgota gyülekezet, ahol minden vasárnap ezt az egyszerű igazságot tanítom. Arra törekszem, hogy történelmileg hitelesen, de egyszerűen, mai nyelvezettel és gyakorlatiasan kommunikáljam Isten üzenetét. (Legutóbbi tanításaimba itt tudsz belenézni.)

A kistarcsai gyülekezet pásztorolása mellett egy nemzetközi missziós szervezet, a Lausanne Movement szolgálatát segítem kommunikációs tanácsadóként.

Nagy megtiszteltetésnek veszem, ha feliratkozol a gyülekezetünk YouTube csatornájára, illetve követhetsz a Facebookon és az Instagramon is.

Segédlelkipásztor
Horogh Gergely